Hoe is het met Rowan Delil?


Rowan Delil
Foto: Robert Bos

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Rowan Delil

Barend Hoogteijling sprak, via Skype, met Rowan Delil van Microz Eaters Limburg. Rowan werd onder andere gevraagd naar het afgelopen seizoen in Geleen en zijn taak als goalie-coach bij het Nederlandse Dames Team.

Tijdens de Teddy Bear Toss eerder dit seizoen in de wedstrijd tegen Neusser EV, spraken we Rowan ook.

 

Previous UNIS Flyers Heerenveen slaat slag en strikt Mike Robinson
Next Hoe is het met Ryan Malinowski?