Hoe is het met Ryan Malinowski?


Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Ryan Malinowski

Barend Hoogteijling sprak, via Skype, met Ryan Malinowski van Chiefs Leuven. De twee spraken onder andere over de progressie die Chiefs Leuven de afgelopen twee seizoenen maakten, eten en een oude bekende van Ryan: Dominik Hasek.

Eerder dit seizoen, na de winst op Mechelen Golden Sharks, sprak Ryan in zijn ‘Ryan Malinowski’s Post Game Show‘ met ploeggenoot Ben Boute.

“Ok, Face-Off-dot-NL is calling us in…”

Saturday night, live from Stad Leuven, Vlaams-Brabant, Vlaanderen, België – the Ryan Malinowski show with today's special guest Ben Boute, defenceman with Chiefs Leuven, youth Ice hockey coach and much more…Main topic: Chiefs won their game in the Beneleague Icehockey against Mechelen Golden Sharks…

Geplaatst door Chiefs Leuven op Zaterdag 8 februari 2020

 

 

 

Previous Hoe is het met Rowan Delil?
Next Kyle Campbell, offensieve aanwinst voor Bulldogs de Liège