Een terugblik op ‘onze’ mooiste filmpjes op ons YouTubeKanaal 2019-2020


Sinds een dik jaar zijn wij hard bezig om ons ook op YouTube als het nummer één ijsockeyplatform van Nederland neer te zetten. Wij doen dit niet alleen maar wij krijgen ook vanuit jullie toffe beelden aangereikt die wij op ons kanaal plaatsen. Hieronder hebben wij voor jullie een mooi selectie met toffe filmpjes die door ons of door jullie zijn gemaakt tijdens het afgelopen seizoen. Daardoor kunnen wij jullie weer een stukje door de Coronacrisis Quarantaine heen trekken.

Als jullie nog niet geabonneerd zijn, dan kan dat heel simpel en gratis door HIER te klikken. Bij 1000 abonnees, die wij moeten  halen binnen een bepaald tijdsbestek, mogen wij andere content gaan plaatsen zoals livestreams. Help ons aan die 1000 abonnees, zodat jij ook van meer, betere en andere content kunt gaan gaan genieten.

1. #TOGETHER4WINNIE

Nadat ons het verschrikkelijke nieuws ter ore was gekomen zijn wij gestart met een inzamelingsactie en hebben wij samen met jullie een fantastisch bedrag bij elkaar gebracht. Dat werd, zoals hieronder te zien, overhandigd aan de familie van Preston Shupe van ERA Renomar HYC uit Herentals. Teruglezen over die avond kan Hier.

2. Spontaan bench interview met Akim Ramoul

Een gezellig praatje tijdens de wedstrijd met Akim Ramoul van Microz Eaters Limburg tijdens de wedstrijd tegen Neusser Ev. 

3. Ruud Leeuwesteijn is voor niemand bang

Bij het altijd gezellige Hannover Scorpions kreeg goalie Enrico Salvarani van de club uit Hannover een waas voor zijn ogen. Daarop twijfelde Salvarani geen moment en ging als een bezetene op Tilburg Trappers goalie, Ruud Leeuwesteijn af. Uiteindelijk bleek Salvarani de verkeerde te hebben uitgekozen, hij kreeg een aantal goeie kletsen. Bekijk hieronder de old fashioned goaliefight.

Een aantal weken later spraken we de overigens heel aardige Salvarini na de wedstrijd Tilburg Trappers – Hanover Scorpions. Dat interview kun je hier nog eens bekijken.

4. Daniel Sprong met een bijzonder debuutdoelpunt

Daniel Sprong vergaarde veel airmiles afgelopen seizoen want mocht vooral op en neer reizen tussen Anaheim Ducks en San Diego Gulls. Uiteindelijk mocht hij weg en kwam hij bij Hershey Bears. Dat leek al heel snel een betere match. Bij zijn debuut gaf Sprong gelijk zijn visitekaartje.

5. Teddybear Toss bij Microz Limburg Eaters

Het duurde heel lang voordat het eerste doelpunt viel. Uiteindelijk kreeg Jens Engelen de puck in de goal bij Neusser EV. Daarna mochten alle bezoekers de duizenden knuffels op het ijs gooien.

6. Lars den Edel maakte zijn debuut als interviewer.

Lars den Edel van Unis Flyers Heerenveen ontdekte na de wedstrijd van ‘zijn’ Heerenveen tegen Cairox Hijs Hokij te beschikken over niet alleen ijshockeytalent, maar ook over interviewtalent. Dat leverde onderstaande beelden op. Op dat moment beseften we nog niet dat dit één van de laatste wedstrijden van het seizoen zou zijn. Kort daarna stopten bijna alle ijshockeycompetities vanwege het Coronavirus.

7. Van Der Schuit zijn eerste doelpunt bij Tilburg Trappers

Raymond Van Der Schuit maakte na de verloren Bekerfinale de overstap van Select 4-u Devils Nijmegen naar Tilburg Trappers. De overstap deed stof opwaaien. Voor Raymond was het een mooie sportieve uitdaging. Vanuit de BeNeLeague naar Oberliga was een ander niveau. Uiteindelijk scoorde hij zijn eerste goal voor Trappers uit bij Krefelder EV 1981, waar wij aanwezig waren en zijn eerste doelpunt konden vastleggen.

8. De best presterende video

Zoals hierboven is geschreven zijn onze video’s op ons YouTubekanaal niet altijd van ons. Zo ook het filmpje waar Kale Kessy van Hershey Bears knock-out ging na een korte knokpartij met Derek Sheppard van Charlotte Checkers. Een mooi detail, wat de sport zo mooi maakt, is het moment dat Kessy knock out gaat en Sheppard direct om hulp roept. Het filmpje is op ons kanaal al meer dan 130.000 keer bekeken.

9. Jongensdroom

De 42-jarige Dave Ayres die de Zamboni bij Toronto Maple Leafs bestuurt, mocht aan de bak tijdens de wedstrijd tussen de Leafs en Carolina Hurricanes. De goalies bij het bezoekende team uit Carolina waren allemaal geblesseerd geraakt. Daardoor moest Ayres aan de bak en deed dat uitstekend. De 42-jarige Dave beleefde die dag waarvan veel jeugdige jongens en meisjes dromen. Op zijn Elite Prospects acount staat nu 1 NHL duel achter zijn naam. Bekijk hieronder hoe hij de wedstrijd speelde.

10. Demi Roobol en de zilveren troffee

Het WK van de U18 dames vond dit seizoen plaats in Eindhoven. Wij waren er van het begin tot eind bij en maakten allerlei toffe content. Op ons kanaal staan specials, goals, interviews, previews van dit WK waaronder Demi Roobol die de zilveren trofee aan ons liet zien.

11. 360 graden Tilburg Trappers

Ondanks de aderlating aan goede spelers beleefde Tilburg Trappers een topseizoen. De overgebleven en geroutineerde spelers pakten hun rol en de jonkies vochten zichzelf binnen het team. Tilburg Trappers vernederde de nummer 2 op de ranglijst, Herner E.V. in het duel om het Oberliga Nord Kampioenschap. Dankzij de knappe winst op Herner, kon laatstgenoemde niet meer over Trappers heen. Vanwege het Coronavirus werden er geen play-offs meer gespeeld. Bram Delmee wist middels twee 360 graden camera’s onderstaande (POV)beelden te schieten van de wedstrijd om de Oberliga Nord titel.

Bomvol

Ons YouTubeKanaal staat bomvol met honderden video’s over alles wat met ijshockey heeft te maken. Ook komend seizoen gaan wij weer veel content maken. Abonneer daarom alvast gratis op ons kanaal zodat jij als eerste de interviews, goals en andere content krijgt te zien.

Previous IJshockeykleurplaten en puzzel voor tijdens de Quarantaine
Next Van cute tot creepy, ze horen erbij! De mascottes van de NHL, Atlantic Division