Raymond van der Schuit van Nijmegen naar Tilburg Trappers


Ryamond van der Schuit
Foto: Paul Nicolaassen

Raymond van der Schuit verkast per direct naar Tilburg Trappers. De 25-jarige Rotterdammer speelde afgelopen woensdag zijn laatste duel voor Select 4-u Devils Nijmegen tijdens de verloren bekerfinale.

VAN DER SCHUIT: KORT NIJMEEGS AVONTUUR

Van der Schuit is één van de spelers die opgeleid werd in het CTO in Eindhoven en zijn debuut maakte bij Kemphanen. Na een kort Amerikaans avontuur van een jaar, werd hij in 2017 ‘herenigd’ met broer Maurice bij HIJS Hokij Den Haag. In zijn eerste seizoen pakte hij de triple met de club en won hij de Jack de Heer trofee. Afgelopen voorjaar werd bekend dat Van der Schuit na twee jaar de overstap maakte naar Nijmegen. Na een kleine vijf maanden komt er een einde aan zijn Nijmeegse periode en stapt hij nu in het Oberliga-avontuur dat Tilburg Trappers heet. Wij spraken de aanvaller woensdag nog in Eindhoven na afloop van de Bekerfinale.

Tekst gaat verder onder de video

Dit seizoen wilde het voor de Rotterdammer persoonlijk niet zo vlotten bij de Devils. In elf duels kwam hij tot ‘slechts’ veertien punten (6G, 8A), terwijl hij in de beker beter uit de verf kwam 21 punten in 13 duels (8G , 13A). Dit weekend komt Van der Schuit nog niet in actie voor Trappers.

Previous Alexander Ovechkin scoort hattrick nummer vijfentwintig
Next Trappers verstevigt koppositie na winst in Essen