Raymond van der Schuit vertrekt naar AHOUD Devils Nijmegen


Raymond van der Schuit CAIROX HIJS Hokij
Foto: Robert Bos

De 24-jarige Raymond van der Schuit verlaat Cairox Hijs Hokij en gaat zijn kunsten vertonen bij AHOUD Devils Nijmegen. Van der Schuit was dit seizoen goed voor 50 punten in 25 BeNe-wedstrijden. De international scoorde 26 goals en gaf 24 assists. In de beker en Final Four kwamen daar nog eens 37 punten bij. De Rotterdammer was de afgelopen drie jaar op De Uithof te bewonderen, waar hij in totaal 84 goals en 85 assists in BeNe League verband liet noteren.

Raymond van der Schuit Oranje
Foto: Robert Bos

Via Eindhoven, Palm Beach en Den Haag zal het volgende station Nijmegen zijn voor de aanvaller. Daar komt hij oude recente ‘HIJS gezichten’ tegen als Jeffrey Melissant en Jurryt Smid. Ook één van zijn beste maatjes Luke Zwartbol verdedigt de kleuren van Devils. Van der Schuit werd in januari 2018 uitgeroepen tot de eerste speler van de maand van Face-Off.

Previous Face-Off komende drie jaar officieel marketing partner BeNe League
Next Mannheim vernedert Nürnberg, München wint nipt van Berlijn