IJshockeykleurplaten en puzzel voor tijdens de Quarantaine


Het zwarte gat

Wij proberen je door het Zwarte Gat van een ijshockeyloze tijd heen te helpen. Graeme McTaggart had al een aantal YouTube tips. Deze kunnen we alleen of met onze partners en/of kinderen bekijken.

Nu heeft Graeme ook wat kleurplaten geselecteerd om jullie er doorheen te slepen. Uitprinten en inkleuren maar. En ja, deze zijn voor 1 tot 105 jaar!
VERGEET NIET om het resultaat met ons te delen in de reacties. Ook staat er een woordenzoeker die je kunt maken.

Binnenkort komen er nog meer YouTube tips maar mochten jullie zelf alvast willen terugblikken op afgelopen seizoen, check ons YouTubekanaal met honderden filmpjes, interviews en specials. Abonneer je dan gelijk even gratis op ons kanaal zodat wij de 1000 abonnees halen en vanaf het nieuwe seizoen van YouTube nieuwe mogelijkheden krijgen om jullie van nog meer en betere content te voorzien! Dat kan simpel door HIER te klikken.

Een aantal weken geleden, toen het Coronavirus in Nederland was neergestreken, kondigden de ene na de andere competitie aan de boel op slot te gooien. Daardoor belandden we niet alleen sneller maar vooral in een heftiger zwart gat als elk jaar wanneer het seizoen op een normale manier eindigt.

Kleurplaten

Kleurplaat 1:

Kleurplaat 2:

Kleurplaat 3:

Woordenzoeker

Lekker in het zonnetje een woordenzoeker invullen? Dat kan ook!

Previous Jay Huisman verruilt Zoetermeer voor Den Haag
Next Een terugblik op 'onze' mooiste filmpjes op ons YouTubeKanaal 2019-2020