Quarantaine YouTube kijktips


Het zwarte gat

Een aantal weken geleden, toen het Coronavirus in Nederland was neergestreken, kondigden de ene na de andere competitie aan de boel op slot te gooien. Daardoor belandden we niet alleen sneller maar vooral in een heftiger zwart gat als elk jaar wanneer het seizoen op een normale manier eindigt.

Niet gezellig

We zitten allemaal met onze partner en/of kinderen 24/7 opgescheept en onze uitlaatklep, ijshockey zal nog een aantal maanden op zich laten wachten. Om jullie er doorheen te slepen heeft Graeme McTaggart voor jullie hieronder een aantal kijktips om jezelf lekker af te zonderen van alle drukte in huis en heerlijk wat filmpjes te kijken.

Hieronder de YouTube video’s om jezelf komende tijd te vermaken. Vergeet niet op ons YouTube kanaal (gratis) te abonneren. Dat kan simpel door HIER te klikken. Bij 1000 abonnees (binnen een bepaalde tijd) krijgen wij vanuit YouTube nog meer mogelijkheden om voor jullie content te maken. We zijn afgelopen jaar al enorm gegroeid. Help ons aan die 1000 abonnees.

Mic’d up Mason.

NHL Most satisfying moments

Best of Mic’d up – Stanley Cup Final

Hockeyfails

Heb je YouTube al uitgespeeld met ijshockeyfilmpje? Hieronder een trailer van een super mooie documentaire op Netflix genaamd ‘Ice Guardians’

 

 

Previous Bulldogs de Liège kiest voor Duitse top-coach : Uli Egen
Next Phil en Tony Esposito: goals maken en voorkomen