Microz Eaters Limburg, Bekerfinales, BeNe League, verassingen NHL


Een verrassend weekend weer in de NHL. Ducks weer verloren, Capitals on speed, Florida stunt tegen Toronto. Wie mag er voor jou nog meer stunten en wie gun je het om het seizoen in stijl af te ronden?

Paul: Detroit Red Wings en Anaheim Ducks, het liefst mét Daniel Sprong, mogen van mij nog wel voor een aantal stunts zorgen. Daarnaast gun ik het Vegas Golden Knights en New York Islanders om het seizoen in stijl af te sluiten met, in ieder geval, een ticket voor de play-offs om de Stanley Cup.

Jonathan: Ik zeg normaal altijd Toronto. Maar nee, laat Minnesota Wild maar eens hoog eindigen. Ieder seizoen nét een plekje in de play-off en dan na de eerste ronde eruit is ook zo jammer. Ik zou de ploeg graag wat verder zien komen.

Luciano: Als Sprong watcher en Ducks fan hoop ik dat die nog voor een verrassing gaan zorgen. Ook hoop ik dat San Jose Sharks beter gaat draaien, die hebben het team en de potentie om de cup te pakken. Ik zou het ze ook gunnen.

Sharon: Moet eerlijk zeggen dat ik er niet naar heb gekeken in verband met school opdrachten… Maar, zoals eerder genoemd, verassingen zijn altijd leuk! Hiermee krijgen andere teams ook de aandacht met een stunt in de competitie. Heel tof als dit vaker gebeurt.

Previous Sterk optreden Van Nes. Winst en verlies Quinnipiac
Next Favoriet Heerenveen moet waken voor 'one match heroes' uit Nijmegen