Microz Eaters Limburg, Bekerfinales, BeNe League, verassingen NHL


In de BeNe League gaat Heerenveen erg goed. Kan er nog één en ander verschuiven in de ranking en wie zie jij nog wat plaatsen naar boven klimmen?

HIJS Hokij Den Haag
Foto: Robert Bos

Sharon: Verassingen midden in het seizoen zijn altijd leuk! Alhoewel dit in de top drie denk ik niet heel veel verandering gaat brengen. Maar wie weet! Nog genoeg wedstrijden te gaan waar nog een hoop in kan gebeuren.

Paul: Er kan (en zal) zeker nog het een en ander verschuiven. Vanaf plek drie tot en met acht is het onderlinge puntenverschil op de directe achtervolger minimaal. Nijmegen en Luik zie ik zeker nog wel stijgen in het klassement. Maar ook Den Haag, Leuven, Zoetermeer en Mechelen zullen nog wel wat puntjes pakken. Het gaat er om spannen!

Jonathan: Ik denk dat Herentals en Heerenveen wel de top twee blijven. Echter is de middenmoot dit seizoen heerlijk groot; daar kan letterlijk alles nog veranderen. Ik hoop persoonlijk dat de Zoetermeer Panters een hogere plek weten te krijgen: deze ploeg heeft al flinke stappen gemaakt dit seizoen; een gunstige play-off positie zou daarbij een mooie beloning zijn. Mijn verwachting: 1 Heerenveen, 2 Herentals 3 Luik, 4 Den Haag, 5 Zoetermeer, 6 Geleen, 7 Leuven, 8 Nijmegen, 9 Mechelen, 10 Antwerpen, 11 Tilburg.

Luciano: Ik denk dat het tussen Herentals en Heerenveen zal gaan. Geen team wat daar verandering in gaat brengen.

Previous Sterk optreden Van Nes. Winst en verlies Quinnipiac
Next Favoriet Heerenveen moet waken voor 'one match heroes' uit Nijmegen