Microz Eaters Limburg, Bekerfinales, BeNe League, verassingen NHL


Het is de week van de Bekerfinales! Vanavond in Nederland, zaterdag in Belgié. Wie wint het eerste zilverwerk van 2020?

De laatste BeNe League en Eerste Divisie gemist? Luister hem nog even lekker terug!

Unis Flyers Heerenveen Select 4-u Devils Nijmegen
Foto: Paul Nicolaassen

Luciano: Unis Flyers Heerenveen gaat hem winnen! Met twee vingers in de neus wil ik dan niet zeggen, maar Nijmegen is niet het team wat het vorig seizoen was en Heerenveen zit in zo’n winning flow. Het gaat een hele zware dobber worden om Heerenveen van de prijzen af te houden. De beker van België gaat naar Herentals.

Sharon: Nijmegen speelt wisselend, dus kan goed dat ze als verassing weer heel sterk zijn met deze finale. Maar of dit genoeg is tegen een Heerenveen die het hele seizoen al heel sterk speelt…..

In België zitten de teams dicht bij elkaar en zal het zeker een spannende wedstrijd worden. Lastig te kiezen welke van de twee met de winst ervandoor zou gaan, maar ik ga dan toch voor Herentals dat ze de sterkste blijven.

Paul: Ik verwacht dat beide finales sowieso knallers van wedstrijden gaan worden. Verder dat beide wedstrijden niet in reguliere speeltijd beslist zullen gaan worden. Heerenveen is voor mij de favoriet om de Beker van Nederland omhoog te tillen. Ik denk dat Luik uiteindelijk de Beker van België in de prijzenkast mag opbergen.

Jonathan: Lastig lastig. In de Nederlandse bekerfinale verwacht ik een winst voor Heerenveen, eigenlijk puur omdat dit team ijzersterk staat te spelen dit seizoen. Aan de andere kant is Nijmegen heel goed in het spelen van een enkele belangrijke wedstrijd. Dat hebben ze zowel dit seizoen, als vorig seizoen laten zien. Wat dat betreft kan de wedstrijd zo de andere kant op vallen.

In de Belgische bekerfinale verwacht ik een zeer nauwe wedstrijd. Herentals is een sterke ploeg, maar kent de afgelopen tijd nogal inconsistent spel. Luik daarentegen is gemiddeld genomen minder sterk dan Herentals, maar speelt wél consistent. Ik denk hier een verrassing te zien: winst voor Luik.

Previous Sterk optreden Van Nes. Winst en verlies Quinnipiac
Next Favoriet Heerenveen moet waken voor 'one match heroes' uit Nijmegen