Tyler Mayea plotsklaps vertrokken ERA Renomar HYC


Tyler Mayea ERA Renomar HYC Herentals
Foto: Kurt Tops

Een complete shock in Herentals. Daar is Tyler Mayea plotsklaps vertrokken en huiswaarts gekeerd naar Canada.

MAYEA: CANADEES VERDEDIGER

De verdediger werd half september gepresenteerd als tweede import bij de regerend BeNe League. De Canadees liet zich vooral gelden in het vinden van zijn ploegmaats bij treffers. Hij noteerde reeds zestien punten (3G, 13A) in zeven gespeelde bekerduels. Toch, zo blijkt nu, heeft hij niet kunnen aarden in het Belgische en koos hij ervoor om naar huis te gaan. Gisteren heeft hij vanaf het vliegveld een berichtje gestuurd via Social Media dat zijn vlucht ging vertrekken en dat hij niet meer voor de club ging spelen. “De club is met stomheid geslagen en heeft dit niet aan zien komen. Deze situatie is op zijn minst apart te noemen”, laat coach Jeffrey van Iersel weten.

Tekst gaat onder de foto verder

Tyler Mayea

Vanavond speelt Herentals het eerste duel tegen CAIROX HIJS Hokij en zal het dus direct aan de bak moeten om de eerste punten, tegen de ploeg in vorm, op de teller te zetten.

Previous Microz Eaters en gebroeders Verschuren per direct uit elkaar
Next Penguins stoppen winning streak Islanders, Colorado walst Nashville plat