Jan Hopstaken voorzitter van de bond, Danny Micola bestuurslid


Hopstaken Voorzitter IJshockey

Jan Hopstaken is in Utrecht verkozen tot voorzitter van IJshockey Nederland. Dat bleek na de stemming van de leden die aanwezig waren tijdens de buitengewone Algemene Ledenvergadering in Utrecht. Danny Micola von Fürstenrecht werd direct tot bestuurslid benoemd.

VOORZITTER: DRIE KANDIDATEN

Door loting werd bepaald dat Danny Micola von Fürstenrecht als eerste zijn visie mocht presenteren aan de aanwezigen. Daarna deed Jan Hopstaken dat en als laatste kwam Noud van Berkel aan het woord. In alle drie de betogen kwam de positie van het vrouwenijshockey aan bod, het (nieuw leven inblazen tot) samenwerken en de essentie van het op een goede manier in de markt zetten van het ijshockey.

Nadat de kandidatuur was toegelicht was het tijd om de leden te laten stemmen, wie zij tot voorzitter zouden kiezen. Hopstaken kreeg achttien stemmen, Micola von Fürstenrecht zeventien, Van Berkel geen. Daarmee haalde de interim-voorzitter de meerderheid binnen. Aansluitend werd Micola benoemd tot bestuurslid.

Tekst gaat onder de foto verder

Micola Voorzitter IJshockey

Beide heren zullen nu met hun specifieke kwaliteiten de kar gaan trekken bij de bond. Hopstaken staat bekend als iemand die goed is in organisaties en hun structuur neerzetten, Micola is meer de man die vanuit een commerciële invalshoek denkt en de hedendaagse technologiën daarbij omarmt.

Previous Rui van Tendeloo - Olympia Heist U8
Next Ottawa weet weer eens te winnen, Pittsburgh verliest voor de derde keer op rij