Ottawa weet weer eens te winnen, Pittsburgh verliest voor de derde keer op rij

Maar twee wedstrijden afgelopen nacht. Waarbij Ottawa voor de tweede keer wist te winnen en zo de Red Wings trakteerde op een zesde nederlaag op rij. Pittsburgh moest een derde nederlaag op rij slikken toen ze vlak voor tijd werden verslagen door Tampa Bay. Cor Machielsen keek weer mee en brengt jullie weer up to date.

Ottawa Senators – Detroit Red Wings 5-2

Wederom lukte het de Red Wings niet een voorsprong vast te houden en verloren voor de zesde keer op rij. Ottawa pakte zijn tweede overwinning mede dankzij Anthony Duclair die twee keer scoorde.

Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins 3-2

Een close game zoals ze dat zo mooi zeggen. Na veertig minuten was het nog 1-2, maar in de derde periode was het Tampa Bay wat het verschil maakte. De game winning goal viel één minuut voor tijd door een powerplay goal van Victor Hedman. De Penguins verliezen voor de derde keer op rij.