Tyler Mayea is de tweede import van ERA Renomar HYC


Tyler Mayea

ERA Renomar HYC heeft zijn tweede import bevestigd. De 26-jarige Canadees Tyler Mayea zal de troepen van Jeffrey van Iersel versterken in de defensie. Een, op het eerste oog, zeer indrukwekkende versterking die op de ijsbanen in Nederland, België en Duitsland te zien zal zijn.

MAYEA: NEWFOUNDLAND GROWLERS

Afgelopen seizoen maakte de Canadees deel uit van de Newfoundland Growlers in de ECHL. Voor degene die het gemist hebben: het was het eerste jaar van de franchise en zij pakten direct de titel.

In acht duels kwam de verdediger tot één goal en één assist. Voor zijn Growler periode maakte Mayea deel uit van de University van Ontario gedurende vier seizoenen. In alle vier seizoenen werden de play-offs gehaald en kwam hij tot 41 punten op Usports niveau.

ERVARING

Afbeeldingsresultaat voor tyler mayea growlers

Komend seizoen in Herentals zal hij de defensie een boost gaan geven en met zijn ervaring de jonkies vooruit gaan stuwen. Na Nathan Pancel is hij dus de tweede import van dienst op het Netepark. Komend weekend zal hij zijn debuut maken tijdens de IIHF Continental Cup in Mechelen.

Previous Clinched Buffalo Sabres eindelijk een play-off plek?
Next Rebuild Rangers in stroomversnelling met Panarin, Kakko en Trouba