Steve Mason vertrekt bij Rapperswil-Jona Lakers


Steve Mason
Foto: Thomas Oswald

Steve Mason vertrekt na vier seizoenen bij Rapperswil-Jona Lakers. De geboren Tilburger, na Sprong de Nederlander die het hoogst speelt, kwam afgelopen seizoen in de National League A uit met zijn ploeg.

MASON KIJKT RUSTIG VERDER

“Het klopt”, zegt Mason kort op de vraag of hij elders gaat spelen. “Ik heb vier prachtige jaren bij Rapperswil gehad, maar ik denk dat het goed is om eens ergens anders te gaan kijken. Vier jaar in hetzelfde systeem spelen is prachtig, maar soms wil je verder. Concreet speelt er op dit moment nog niets, maar we hebben nog even de tijd om een mooi nieuw hoofdstuk toe te voegen.”

Afgelopen seizoen speelde onze landgenoot in totaal 57 duels (3G, 11A). Hij wordt niet als import gezien in Zwitersland, vanwege zijn jeugdjaren in het alpenland.

Steve Mason maakt zijn opwachting in het Face-Off Magazine II. Deze is vanaf NU in de pre-order te bestellen. Claim jouw examplaar via deze link

Previous Het oude Oostblok regeert op eerste dag van het WK
Next Effectief San Jose pakt eerste duel tegen St. Louis