Zwarthoed en Hamers verlengen contract bij SDE HF


Kayleigh Hamers, Julie Zwarthoed
Kayleigh Hamers en Julie Zwarthoed na de wedstrijd

Kayleigh Hamers en Julie Zwarthoed hebben het prima naar hun zin in Zweden. De Tilburgse verdedigster en aanvalster uit Schinnen speelden afgelopen seizoen voor het vierde jaar bij SDE HF. Deze week werd bekend dat daar in ieder geval nog een vijfde seizoen bijkomt nadat ze hun contract verlengden.

Vier dames verlengen hun contract

De club uit Stockholm maakte bekend dat vier speelsters hun contract hebben verlengd voor seizoen 2019-2020. Naast de 24-jarige Zwarthoed en 21-jarige Hamers tekende ook Magdalena Walicova en Magdalena Winbo bij.

Julie Zwarthoed
Julie Zwarthoed – SDE HF

Afgelopen seizoen was voor beide Nederlandse dames hun productiefste jaar qua punten. Zwarthoed had 27 punten (9G, 18A) en Hamers had 19 punten (8G, 11A). Met hun ploeg wisten zij zich ten koste van Skellefteå te handhaven op het hoogste Zweedse dames niveau, de SDHL. Hamers moest, door een blessure de wedstrijden om promotie/degradatie missen. Op het voor de Nederlandse dames zo succesvolle WK in China was zij er wel weer bij, waar Zwarthoed na overleg met de staff het WK miste.

Eerder dit seizoen werden beide dames gehuldigd omdat zij meer dan 250 wedstrijden in het shirt van SDE hebben gespeeld.

Kayleigh Hamers - SDE HF
Kayleigh Hamers – SDE HF
Previous Colorado vloert kampioen van het Westen, Toronto pakt voorsprong tegen Boston
Next Oppermachtig Trappers verslaat Herner en plaatst zich voor de finale!