4-on-4: Domper Tilburg en Nijmegen, meer minuten Sprong en wie verslaat Tampa Bay?


Tilburg Trappers
Foto: Arie Leeuwesteijn

Tilburg verloor hun eerste wedstrijd in de play-offs, maar won de tweede wel. Toch: de eerste wedstrijd verliezen is wel een beetje gek gezien het ogenschijnlijk krachtsverschil. Hoe kan dit? Is de drive er nog wel? Is het onderschatting? Moeten we ons zorgen maken?

Cindy: Ik denk dat het onderschatting was. In de eerste twee periodes speelden ze goed, alleen de puck wilde er echt niet ingaan. Daardoor stond het na twee periodes maar 2-0. In de derde periode lieten ze het volledig liggen en maakten ze veel slordige fouten. Hierdoor verloren ze de wedstrijd alsnog. Ik weet zeker dat dit een leerzaam moment voor ze was, dus we hoeven ons geen zorgen te maken. Ze hebben al laten zien dat ze goed op niveau zijn.

Oscar: Ik denk dat Tilburg de eerste play-offs wedstrijd heeft onderschat. We hoeven ons net zoals wat Cindy zegt geen zorgen te maken om Tilburg.

Rik: Ik ben niet zo van het doemdenken, dus maak me nog geen zorgen. A bad day at the office heeft iedereen wel eens.

Jonathan: Het zal mij niets verbazen als er wat onderschatting van de tegenstander was. De Trappers zijn nog altijd erg strijdlustig, dus ik zou mij geen zorgen maken. Alle spelers die op zo’n niveau spelen willen graag winnen: of er nou mogelijkheden tot verdere promotie zijn, of niet. Dit team gaat gewoon weer door knokken voor het kampioenschap.

Previous Tampa en Buffalo naar Stockholm in november voor dubbele confrontatie
Next Einde seizoen voor Kilian van Gorp (Tilburg Trappers)