4-on-4: Domper Tilburg en Nijmegen, meer minuten Sprong en wie verslaat Tampa Bay?


Sprong 3rd logo

Bij Daniel Sprong gaat het nog een beetje met ups en downs. De Nederlander moest enkele weken nog op de tribune zitten en kwam vorige week niet boven de tien minuten uit. Ondertussen blijft hij wel scoren en is hij, sinds zijn komst naar Anaheim, de speler die de minste minuten per goal nodig heeft. Moet hij meer duidelijkheid en minuten opeisen?

Cindy: Daar is wat mij betreft maar één antwoord op: natuurlijk. Sprong heeft zichzelf in die weinige minuten op het ijs driedubbel bewezen. Het zou zonde zijn als hij zo weinig tijd op het ijs blijft hebben. Ik kan het me ook voorstellen dat het best frustrerend is voor Sprong.

Oscar: Om eerlijk te zijn heb ik totaal niks met Daniel Sprong, Nederlander of niet. Het seizoen is erg wisselvallig en het is te hopen voor Sprong dat hij meer ijstijd krijg, want als speler wil je nu eenmaal wedstrijd spelen en al helemaal in de NHL.

Jonathan: Minuten opeisen is altijd lastig. Kennelijk denkt de coach anders over zijn presteren, of over de chemie tussen hem en zijn lijnmaatjes. Anders had hij wel meer tijd gehad. Maar duidelijkheid is dan altijd wenselijk natuurlijk! Hij moet zorgen dat hem duidelijk wordt welke vereisten er gesteld worden om de extra ijstijd te krijgen.

Rik: Hard blijven werken en zo blijven scoren dan komen de minuten wel. Hij heeft nog niet de naam en faam om ook maar iets op te eisen.

Previous Tampa en Buffalo naar Stockholm in november voor dubbele confrontatie
Next Einde seizoen voor Kilian van Gorp (Tilburg Trappers)