4-on-4: Domper Tilburg en Nijmegen, meer minuten Sprong en wie verslaat Tampa Bay?


Foto: NHL.com

Tampa Bay Lightning heeft zich als eerste ploeg geplaatst voor de playoffs en heeft ook de President’s Trophy al binnen. De club uit Florida kent een absoluut recordseizoen. Wie gaat Tampa van de Stanley Cup afhouden?

Rik: De prijzen worden nog niet verdeeld er zijn straks vijftien uitdagers. Ik zie Washington Capitals en San Jose Sharks als grootste kanshebbers voor de Stanley Cup

Cindy: Als groot fan, moet ik natuurlijk Toronto Maple Leafs zeggen. Wellicht niet realistisch, maar hopen kan altijd.

Oscar: Ik denk dat Tampa Bay een grote kanshebber is om de Stanley Cup te winnen. Al denk ik dat Pittsburgh ook een kans maakt net zoals Alexander Ovechkin met zijn Washington Capitals de titel zullen verdedigen. Maar als fan hoop ik natuurlijk de Vancouver Canucks.

Jonathan: Ik ga hierin mee met Cindy. Ik hoop oprecht op een sterke prestatie van Toronto! Maar wellicht dat Tampa Bay ook over zichzelf heen zal moeten stappen. Het is bijna ongekend om zo’n sterk seizoen te draaien: dat gaat de volledige selectie opbreken als je niet oppast. Ik ben dan ook erg benieuwd of Tampa Bay deze kwaliteiten door kan zetten in de playoff-serie. Het wordt sowieso een genot om te volgen, dat is zeker!

Previous Tampa en Buffalo naar Stockholm in november voor dubbele confrontatie
Next Einde seizoen voor Kilian van Gorp (Tilburg Trappers)