Anaheim ontslaat Randy Carlyle na twee overwinningen in eenentwintig wedstrijden


Randy Carlyle, de man die de Ducks in 2007 de Stanley Cup bracht en drie conference finales (2006, 2007, 2017), is zondag, na drieënhalf jaar in zijn tweede periode bij Anaheim, ontslagen door General Manager Bob Murray. Murray gaat zelf het stokje als coach overnemen. Dit omdat ze bij het AHL team van de Ducks, de San Diego Gulls met trainer Dallas Eakins, het seizoen niet willen verstoren. De Gulls zijn op weg naar de play-offs in de AHL. Eakins is wel de topkandidaat om na het seizoen hoofdcoach te worden.

Daniel Sprong krijgt dus vanaf morgen met een nieuwe coach te maken.

Previous Tilburg wint voor de vierde keer dit seizoen overtuigend van Rostock
Next Prima zaken Tigers, Herentals verschalkt Den Haag, Heerenveen slacht Antwerp