Pacific Division, WK U18 Dames, Toekomst BeNe League en Trappers in DEL2


Face-Off IJshockey 4-on-4

Elke week geven vier redacteurs hun visie op vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey in de 4-on-4 bij Face-Off.

Namens Face-Off klimmen Graeme McTaggart, Jacco van Keulen en Jeroen de Groot in de pen om de vragen, die Cor Machielsen voorschotelde, te beantwoorden. Ook hebben we een gastredacteur: Gert-Jan Hayes. Onze gastredacteur stelt zich kort aan je voor.

Ik ben Gert-Jan Hayes, speler bij de Zoetermeer Panters Storks, bestuurslid van de vereniging Zoetermeer Panters en vader van Sam Hayes, speler bij Zoetermeer Panters BeNe Team.
Zelf wilde ik vroeger, toen de PWA hal in Zoetermeer kwam, altijd “op” ijshockey maar dat was voor mijn ouders niet mogelijk. Gelukkig wilde mijn zoon Sam, na het behalen van zijn zwemdiploma, graag leren schaatsen en ontvlamde het ijshockey virus. Zelf ben ik toen maar op mijn 42ste “op” ijshockey gegaan en kan ik nu lekker meedoen met mijn team in de vierde divisie.
Denk je zelf, hé ik ben dan misschien wel wat ouder maar nog niet op ijshockey? Laat je niet tegenhouden: ga ook lekker meedoen en sluit je aan bij een vereniging. Maar kom zeker naar wedstrijden kijken, ook van de jeugd!
Previous Sfeerproeven in Göteborg bij de Frölunda Indians
Next Analyse: Sprong voor 99 procent zeker van vaste selectieplaats bij Penguins