Pacific Division, WK U18 Dames, Toekomst BeNe League en Trappers in DEL2


NHL Pacific division

De Pacific divisie heeft er aardig wat sterren bij gekregen. Ilya Kovalchuk naar de Kings, James Neal naar de Flames, Max Paccioretty naar Vegas en Erik Karlsson naar de Sharks. Welke drie clubs uit de Pacific zie jij de play-offs halen op basis van de aanwezige selecties?

Jeroen: Na het aantrekken van Karlsson, is San José voor mij de grootste titelkandidaat. Ook Anaheim Ducks en LA Kings gaan de play-offs halen.

Gert-Jan: De Kings en Sharks gaan het zeker halen, zeker de Sharks zullen opleven met Karlsson in de opstelling. De Kings zouden eigenlijk moeten vernieuwen met jong bloed, maar met Ilya Kovalchuk en Dion Phaneuf hebben zij wel een grote kans het tot de finale te redden. Sharks zijn net als de Kings altijd erg sterk en zullen zeker weer hoog scoren.

De Oilers met Connor McDavid, Leon Draisaitel, veteraan Milan Lucic en Darnell Nurse halen zeker de tweede ronde. Het wordt ook wel eens tijd om de Stanley Cup naar Canada te halen en dit team heeft het in zich en ze hebben ook de gun-factor.
Jacco: De Sharks hebben nu gewoon een geweldig team, dus die gaan het zeker halen. Verder zet ik mijn geld in op de Kings en Golden Knights. Sowieso ben ik erg benieuwd wat de Golden Knights gaan doen het aankomende seizoen.
Graeme: Ik verwacht dat sowieso de Vegas Golden Knights en Anaheim Ducks de play-offs halen.  Nu de San José Sharks Karlsson hebben gehaald, verwacht ik dat zij ook de play-offs in gaan.

Previous Sfeerproeven in Göteborg bij de Frölunda Indians
Next Analyse: Sprong voor 99 procent zeker van vaste selectieplaats bij Penguins