Favorieten in de BeNe League, Daniel Sprong, Promotie/Degradatie en het tweede Face-Off seizoen


Face-Off IJshockey 4-on-4

Natuurlijk gaan we ook dit seizoen weer verder met onze 4-on-4. Elke week geven vier redacteurs hun visie op vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey.

Namens Face-Off klimmen Barend HoogteijlingReginald Delmarche en Sven van der Oost in de pen om de vragen, die Ed Versteeve voorschotelde, te beantwoorden. Ook hebben we een gastredacteur: Stefan Koster. Onze gastredacteur stelt zich kort aan je voor.

Ik ben Stefan Koster en ik ben 21 jaar. Ik heb vroeger een tijdje ijshockey gespeeld in Zoetermeer, maar heb de sport helaas een lange tijd naast mij moeten leggen. Sinds een krap jaar volg ik ijshockey in Nederland weer wat actiever en ben ik weer helemaal enthousiast geworden. Ik hoop dit jaar nog meer wedstrijden mee te kunnen maken!

Vandaag geven de heren hun blik op de favorieten voor de BeNe League titel, de kansen van Daniel Sprong om het roster bij Pittsburgh te halen, op eventuele promotie naar de BeNe League en de verwachtingen van het tweede Face-Off seizoen.

Previous BeNe League Preview: Is ERA Renomar HYC klaar voor de prijzen?
Next BeNe League Preview: Luik Bulldogs van outsider naar titelkandidaat!