Amsterdam Tigers haalt verdediger Tobias Mrkvicka binnen


Amsterdam Tigers BeNe League IJshockey Face-Off

Amsterdam Tigers heeft de komst van Tobias Mrkvicka zojuist aangekondigd. De 19-jarige linkshandige verdediger speelde de laatste twee jaar bij de U20 van Sparta Praag.  De Tsjech, geboren in Praag, versterkt nu dus de gelederen in de Jaap Eden. Het is de tweede aanwinst deze week van Tigers na Arthur Panchenko.

Tobias Mrkvicka Amsterdam Tigers IJshockey Face-Off BeNe League
Foto: Amsterdam Tigers
Mrkvicka begon zijn loopbaan bij de U16 van Rytiri Kladno in 2012 en maakte in 2015 een uitstapje naar Amerika om te spelen voor de Parry Sound Islanders in de Greater Metro Junior A Hockey League (GMHL). In achttien duels noteerde hij acht goals en negen assists, voordat hij neer streek bij de U18 van PZ KLadno.

In zijn zes-jarige carriére speelde hij tot nu toe 181 wedstrijden met vijftien goals en gaf hij 31 assists.

Previous Dallas houdt blikvanger Tyler Seguin binnenboord voor $78,8 miljoen
Next Martijn Oosterwijk, onze man in Zweden