Ondrej Kratky nieuwe coach Zoetermeer Panters


Kratky Coach Zoetermeer

Zoetermeer Panters heeft een nieuwe coach aan boord. De Tsjech Ondrej Kratky volgt Jobert van Koot op als hoofdcoach in de Silverdome. Van Koot blijft echter wel aan bij de Zoetermeerse BeNe League ploeg als assistent coach, die hij twee seizoenen onder zijn hoede had.

Sparta Praag

Kratky is gepokt en gemazeld in eigen land, in het werken met de jeugd. Hij leidde er meerdere Tsjechische jeugdteams en was bij Sparta Praag als jeugdtrainer ook bij meerdere ploegen betrokken. Zelf speelde de 24-jarige Tsjech de afgelopen seizoenen in de European University Hockey League (EUHL) bij UK Praha.

Debuut

Kratky stond afgelopen week al op het ijs met de selectie van Zoetermeer Panters om te trainen en kennis te maken met zijn spelers. Komend weekend speelt de ploeg een vriendschappelijk duel tegen Amsterdam Tigers in de eigen hal, en maakt de nieuwbakken coach zijn debuut achter de bank bij Zoetermeer.

Previous NHL Preview: Vegas Golden Knights
Next IJshockey is meer!