Nieuw logo, nieuwe naam : MECHELEN GOLDEN SHARKS


Golden Sharks Mechelen

Gisteravond presenteerde de Mechelse Ijshockeyclub het nieuwe Golden Sharks-logo en de nieuwe benaming van het BeNe League team 2018/2019.

Twee entiteiten onder één dak

“Zoals eerder gesteld willen we enerzijds de club in de breedte uitbouwen inzake jeugdopleiding en anderzijds ook met het Seniors-team, dat straks in de BeNe Leaue zal aantreden, competitief doorgroeien. Daarom ook twee, financieel van elkaar losgekoppelde, entiteiten onder het dak van onze ISCM ijsbaan hier in Mechelen; Cold Play Sharks voor de jeugd & de dames en vanaf nu, Mechelen Golden Sharks, voor het herenteam.

Ons Dames-team zal voor het tweede jaar aantreden in de Duitse NRW Damen Liga. In het debuutjaar eindigden we mooi tweede in dit Duits kampioenschap en, onder leiding van Coach Danny Gyesbreghs, willen we dit in onze tweede jaargang minstens evenaren”, aldus een fiere voorzitter Gunter Bosmans.

Lady Sharks Mechelen

“Onze jeugd zal in alle leeftijdscategorieën aantreden en we zijn ervan overtuigd dat indien onze kids flink trainen, zij de geboden kansen zullen kunnen benutten om te groeien als speler en als tiener. Onder leiding van Jos Lejeune, bijgestaan door o.a. Johan Bollue, Danny Gyesbreghs, Michel Eysermans en Martin Vachal, bieden wij onze jeugdspelers de nodige ontwikkelingskansen. Mits hard werken en wat talent, is natuurlijk aller doelstelling om door te groeien naar het eerste team.

Golden Sharks, Mechels uithangbord

Dit team, de Mechelen Golden Sharks, is ons uithangbord en, onder leiding van Coach Jesse Raekelboom, mikken we voor het komend seizoen op het bereiken van de Play-Offs.

Businesswise hebben we enkele nieuwe partners erbij. De spelersgroep van vorig seizoen bleef intact, op Joris Peusens na, die de schaatsen aan de haak hing, Met de komst van o.a. Jean en Paul Cornelis, Timo Dewin al wat sportieve aanwinsten gepresenteerd. We zijn nu in de eindfase in zake invulling van de 2de import, die ook in de jeugdwerking ingeschakeld zal worden, en een bijkomende Belgische transfer is ook nog een mogelijkheid.”

Previous Lukasz Bartak van Antwerp Phantoms naar Microz Eaters Limburg
Next Internationaal ijshockey toernooi in Thialf