Lukasz Bartak van Antwerp Phantoms naar Microz Eaters Limburg


Lukasz Bartak
Foto: Robert Bos

Na al wat mooie aanwinsten als Nick Verschuren en Matt Beer hebben de Microz Eaters gisteravond ook de overgang van Lukasz Bartak naar Nederlands Limburg bevestigd. De razendsnelle forward scoorde de twee voorbije seizoenen vorig seizoen 97 punten voor Phantoms en bevestigde ons  zijn overstap naar de ambitieuze Limburgers die willen knallen in hun jubileumjaar.

GEWELDIGE TIJD

“Mijn tijd in Antwerpen bij Phantoms was geweldig, met toch wat zware benen heb ik de spelersgroep en Phantoms Coach Gert Peeters gemeld dat ik komend seizoen voor de Eaters het ijs op schaats. Ik had de voorbije dagen enkele goede gesprekken met Eaters-manager Peter Knops en gezien de reeds voorhanden spelerskern en de recente aanwervingen, ben ik overtuigd dat dit ook voor mij een goede stap is.”

“Daarenboven woon en werk ik in Diepenbeek, Belgisch Limburg, dus naar Geleen is het voor mij wat vlotter te berijden. En de trainingsuren in Geleen zijn heel wat beter combineerbaar met mijn beroepsleven. Ik kijk er echt naar uit!”Aldus de sympatieke 25-jarige Tsjechische Pool die na twee seizoenen bij Phantoms Antwerp nu met Eaters Limburg voor de prijzen wil spelen.

Previous Parker Bowles van Trappers naar nummer twee Noorwegen
Next Nieuw logo, nieuwe naam : MECHELEN GOLDEN SHARKS