Haskey Hasselt viert vijftigjarig bestaan


Hasseltse ijshockeyclub Haskey bestaat 50 jaar

LEES OOK: Antwerp Phantoms viert vijftigjarig bestaan!

En dat wordt gevierd op 16, 17 en 18 september 2022. Na de receptie op vrijdag staan er tijdens de weekenddagen toernooien op het programma van de overdekte Hasseltse schaatsbaan.

Doorheen al die jaren hebben heel wat spelers het Haskey shirt aangetrokken. Een greep in de geschiedenistrommel (en eliteprospects.com) leert ons dat verdedigers als Philippe Boelen, Marc Van Noten en Dennis Moesen jaren Haskey hoog in het vaandel hielden. Bij de aanvallers zijn Bart Wijnants, Vince Van Assche en Gert Peeters de “Golden Forwards”. Bij de Goalies denken we spontaan aan Lode Roelofs en Gert Nivelle ; beiden met een groot hart jaren het betrouwbare sluitstuk van Haskey.

Het Eerste team Haskey Hasselt even geleden met o.a. Gert Nivelle, Peter Brauns, Laurens Luykx, Lou Cuppens en Christian Van Leeuwen

Pond Hockey Toernooien voor Seniors en voor Juniors

Voor het Pond Hockey Toernooi komen de senioren zaterdag tussen 8u30 en 20u aan bod met 3×3-ijshockeywedstrijden met de beker in het kader van 50 jaar Haskey Hasselt als inzet.

De jeugd is op zondag voor het Pond Hockey Toernooi aan de beurt. In de voormiddag kan je wedstrijden zien van de U8, U10 en U12, namiddag van de U14 en U16. Dit gaat gepaard met een Vlaamse kermis met 16 verschillende spellen en animatie rondom de ijsbaan. Iedereen is welkom om te komen kijken en mee te genieten van het ijshockeygebeuren. De dag is ook een familiedag om nieuwe leden aan te trekken.

En er is meer…

Speciaal voor hun 50ste verjaardag werd Haskey Gin gemaakt en in september 2022 komt ook de eerste editie van Haskey Newspaper uit met hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar en meer clubinfo over Haskey Hasselt.

Ook vanuit Face-Off.nl wensen we Haskey en alle Hasseltse ijshockeyvrienden van harte proficiat!

Previous Antwerp Phantoms viert vijftigjarig bestaan!
Next Nederland verslaat IJsland na sterke comeback WK U20