Antwerp Phantoms viert vijftigjarig bestaan!


Dit weekend vieren de Antwerp Phantoms hun vijftigjarig jubileum! Alle leden, familie, supporters, sympathisanten en iedereen die graag een dagje pret komen beleven op en naast de ijsbanen van Sportoase Groot Schijn op zaterdag 3 september zijn welkom. De Phantoms zetten hun jaarlijkse club BBQ-traditie verder. En gaan deze keer een stapje verder en openen het ijshockeyseizoen 2022/2023 in stijl om deze vijftigste verjaardag te vieren!
picture ; Antwerp Phantoms

3x3on ice & off-ice surprise activities

Phantoms starten de dag om 8u met de opening van de off-ice randactiviteiten waar iedereen (met én zonder schaatservaring) aan kan deelnemen. Op de ijsbaan starten de jongste ijshockeyers met doorlopende 3×3 toernooien waarbij enthousiaste supporters hen naar de overwinning kunnen helpen.

Picture : Antwerp Phantoms voor kids, juniors en Seniors : de Phantoms Coaching Staff

Antwerp Phantoms vs. Füchse Duisburg

Mag het er voor jou wat steviger aan toe gaan en zie je liever een ijshockeywedstrijd met alle toeters en bellen, vanaf 17u kan je vanop de tribune het Phantoms fanionteam aanmoedigen dat het opneemt tegen de Duitse Oberligist Füchse Duisburg.

Rooftop club-BBQ

Terwijl de strijd op het ijs verder gaat, wordt de BBQ reeds warm gestookt voor al het lekkers dat volgt. Aanschuiven kan vanaf 18u.

Let’s celebrate fifty years Phantoms!

Vanaf 20u start het feestje met live DJ op het ijs met een disco-schaatsbeurt en op de Rooftop Zomerbar van FDMKR voor wie liever zijn of haar dansschoenen op vaste grond neerzet.

picture : Antwerp Phantoms

Meervoudig Belgisch Kampioen en Bekerwinnaar

Op hoog niveau spelend zijn er heel wat spelers gepasseerd in Deurne. All time toppers zijn op verdedigend vlak (bron : www.eliteprospects.com) ook vandaag nog bekende namen, actieve spelers als Mathias van den Bosch, Jens Theunis en Sean MacCann-Coppens. Bij de forwards staan Philippe Cools, Maros Bartek en Ben van den Bogaert het vaakst op de Phnatoms gamesheet. Bij de markante goalies in het Antwerps doel denken we spontaan aan Johan De Dijcker, Martin Hrdlicka en Luc Van Walle. De voorbije jaren zijn de Phantoms aan het herbronnen in de Belgische Eerste Divisie. Sportief wordt er flink gewerkt, zowel bij de jeugd als bij de Senios. Benieuwd wanneer we de stap naar de BeNe League zien. Een club als Phantoms in een stad als Antwerpen hoort zeker thuis op het hoogste BeNe niveau.

Picture : Antwerp Phantoms
Previous Druk programma voor Bulldogs de Liège
Next Haskey Hasselt viert vijftigjarig bestaan