Internationaal ijshockey toernooi in Thialf


Thialf Icehockey Cup

Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 zal er voor het eerst in de geschiedenis op de nationale ijsbaan van Nederland, Thialf te Heerenveen, een internationaal ijshockey toernooi plaatsvinden. De ploegen die deelnemen zijn een Nederlands team met een mix van Tilburg en Heerenveen en drie Duitse DEL teams te weten, Fischtown Penguins, Düsseldorfer EG en de Krefeld Pinguine. Volgens Marc Winters, directeur Thialf, wil Thialf zich, naast het shorttrack en lange afstandsschaatsen, richten op alle facetten van de schaatssport. Dus ook met ijshockey.

Speelschema

Onder voorbehoud spelen op zaterdag 1 september Bremerhaven en Krefeld tegen elkaar om 17:00 uur en om 20:30 uur speelt het Nederlands team tegen Düsseldorfer EG. Op zondag zal om 13:30 uur de wedstrijd om plaats drie en vier plaatsvinden en de puck-drop van de finale is om 17:00 uur.

Tickets kopen?

Zondag a.s. start de voorverkoop. Voor dit toernooi kosten de dagkaarten EUR 25,-. Een passe-partout, wat voor het hele toernooi geldig is, kost EUR 45,-. Kaarten kunt u hier bestellen.

Face-off  zal natuurlijk aanwezig zijn om verslag te doen van dit evenement.

Previous Nieuw logo, nieuwe naam : MECHELEN GOLDEN SHARKS
Next Todd Reirden promoveert tot coach bij Stanley Cup winnaar Washington Capitals