Ritchie van Hulten naar Ahoud Devils


Vandaag is er al weer nieuws te melden vanuit Nijmegen; Ritchie van Hulten, met nummer 16, komt de selectie van de Ahoud Devils versterken. Van Hulten komt voort uit de jeugdopleiding van Tilburg Trappers waar ie ook in totaal 7 seizoenen in de hoofdmacht speelde, waarvan 1 seizoen in de Duitse Oberliga.

De belasting van die Oberliga-competitie paste niet bij van Hulten. Afgelopen seizoen maakte de 29-jarige ex-international daarom reeds de overstap naar Eindhoven om samen met zijn broer Angelo te kunnen spelen. Zijn sportieve ambitie en de mogelijkheden bij Ahoud Devils maakte de keuze wat eenvoudiger, mede door de hereniging met zijn maatje Jeffrey Melissant, naar Nijmegen toe.

Coach Alexander Jacobs had eerder al gevraagd om een speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is en met Ritchie van Hulten, het voorbije seizoen goed voor 31 punten in de BeNe League, heeft Jacobs gekregen waar ie om vroeg.

GEEN SCHIP MET GELD, WEL STEUN VAN PARTNERS

Dankzij de medewerking van een zakelijke relatie van Ahoud Devils wordt deze overstap van Ritchie van Hulten mogelijk gemaakt. De club uit Nijmegen benadrukt dat er geen schip met geld is, wil ook geen onverantwoorde financiele risico’s nemen en dat wordt gewaardeerd door sponsors en relaties,  aldus Ahoud Devils.

Previous Memorial Cup Preview: Canada's beste junioren gaan strijd aan
Next Matchpoint voor Vegas Golden Knights tegen Winnipeg Jets