Gert Peeters nieuwe hoofdcoach Antwerp Phantoms


Gert Peeters, Antwerp Phantoms
Foto: Antwerp Phantoms

De kogel is door de kerk. Antwerp Phantoms heeft een nieuwe hoofdcoach voor het volgende seizoen aangesteld. Gert Peeters volgt Buck Rombouts op, die om privéredenen een stap opzij heeft gezet.

EIGEN STAL 

Met Gert Peeters haalt Antwerp Phantoms opnieuw heel wat ijshockey knowhow naar de club, maar Peeters is afkomstig uit de Phantoms-stal. Als jeugdspeler en later in de senioren verdedigde Gert de blauw/gele kleuren van de club. Net als Rombouts vertegenwoordigde hij de Belgische nationale ploeg, en ook als jeugdcoach van België (zilver in 2005) op WK’s. Het afgelopen jaar stond Peeters onder contract bij de Oostenrijkse profclub Vienna Capitals, waar hij een belangrijke schakel was in de jeugdafdeling. Gert ademt ijshockey. Met zijn bedrijf Coaching One begeleidt hij ijshockeyers en andere sporters. Zijn zonen Sam en Senna, die beiden hun jeugdopleiding startten bij Phantoms, zijn momenteel actief in het buitenland.

Antwerp Phantoms Face-Off
Foto: DiBoschki

TOEKOMSTIGE UITDAGINGEN

,,Wij zijn blij dat Gert voltijds bij onze clubwerking betrokken zal zijn vanaf het volgende seizoen. Gert brengt heel wat ijshockey ervaring naar onze club. Door zijn gedrevenheid en passie voor het ijshockey volgt hij alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en past die met succes toe. We hebben met Gert een overeenkomst voor de komende jaren. Ons team voor komend seizoen is een jong team dat nog volop moet groeien. Gert staat daarom voor een aardige uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat hij in de functie van hoofdcoach ons jonge team succesvol zal begeleiden naar mooie sportieve prestaties in de toekomst.” aldus Jan Pasmans, de voorzitter van Antwerp Phantoms.

Previous Lightning wint in Boston en Sharks shutout de Golden Knights
Next Deze NHL-sterren werden nog geen wereldkampioen