4-ON-4: Mooiste momenten, Oranje in IB, persoonlijke MVP’s en de toekomst van Daniel Sprong


4-on-4 Face-Off

In de 4-on-4 van Face-Off geven vier redacteurs elke week hun mening over vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey. Deze week klimmen Sven van der Oost, Jonathan van OstaCor Machielsen en Marko Bok in de pen om de vragen, die Ed Versteeve voorschotelde, te beantwoorden.

In de laatste 4-on-4 van dit seizoen gaat het over de momenten die deze heren het meest zijn bijgebleven dit seizoen, de toekomst van de Oranje mannen, spelers die hen het meest zijn opgevallen dit seizoen in Nederland en België, en de toekomst van Daniel Sprong.

Wil jij volgend seizoen ook een keer meeschrijven aan de 4-on-4? Mail dan naar info@face-off.nl onder vermelding van ‘gastredacteur 4-on-4’! Veel leesplezier!

Previous Aanvaller Jim Gudden vierde versterking Eindhoven Kemphanen
Next Washington slaat toe in Pittsburgh, Nashville geeft de zege weg