4-ON-4: Mooiste momenten, Oranje in IB, persoonlijke MVP’s en de toekomst van Daniel Sprong


Het ijshockeyseizoen in Nederland en België zit erop. Wat is voor jou het moment dat jou het meest is bijgebleven deze jaargang?

HIJS Hokij triple
Foto: Richard de Weijze, Face-Off

Sven: Het mooiste van dit seizoen is niet in een specifiek moment samen te vatten. Het hele project Face-Off is hetgeen wat mij het meest trots maakt en mij nog lang zal bijblijven. We zijn iets begonnen en werden vanaf het eerste moment overal goed ontvangen. De liefdevolle en positieve reacties die we ontvangen maken de energie om dit te doen nog sterker.

Jonathan: Voor mij is de winst van Hijs Hokij op Unis Flyers Heerenveen bij de Playoff finale serie van de BeNe League één van de meest memorabele momenten van het jaar geweest. Het was een spannende serie waarbij beide ploegen duidelijk alles gaven wat ze konden bieden; die spanning voelde je bij iedere wedstrijd in de stadions, zowel in Den Haag als in Heerenveen.

Cor: Dat Heerenveen vier finales speelde en dat ze die alle vier verloren. Dat zal een gevoelige tik zijn geweest in Friesland. Ik kan mij voorstellen dat ze bij de Flyers zich een heel ander seizoen hadden verwacht. Ik vind het boeiend om te zien hoe ze daar mee omgaan komend seizoen.

Marko: Het langzaam maar zeker bekend worden van Face-Off in Nederland, in het begin waren spelers en coaches wat terughoudend met interviews achteraf, tegenwoordig wordt er al voor of tijdens een wedstrijd wat geregeld en is iedereen heel enthousiast.

Previous Aanvaller Jim Gudden vierde versterking Eindhoven Kemphanen
Next Washington slaat toe in Pittsburgh, Nashville geeft de zege weg