4-on-4: All Star game, Edmonton Oilers, Bene League en WK Dames U18


U18 Blanco
Mede dankzij Face-Off -en vooral de verbetenheid van onze Ed- gaan de dames U18 kostenloos naar het WK in Mexico. Als redacteur van Face-Off, voel je nu meer betrokkenheid bij dit WK en ga je het ook op de voet zo goed mogelijk proberen te volgen?

Ed: Jazeker. Wat we hebben gedaan -en ik dus zeker niet alleen- is natuurlijk prachtig. We hebben met Face-Off laten zien dat verbinden tot mooie dingen kan leiden. Wij zijn met Face-Off dit seizoen niet voor niets achter die meiden gaan staan, dus ga ik er namens Face-Off heen. Ze maken ook gewoon een verdomd goede kans he! Als ze heel snel kunnen wennen aan de hoogte daar, dan gaan ze daar met Spanje en Mexico om het goud strijden.

Jacco: Uiteraard. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de dames het gaan doen in Mexico. Wij zijn er natuurlijk al heel lang mee bezig, en nu het dan zover is dat ze ook daadwerkelijk die kant op gaan, wil ik ook wel zien wat ze ervan gaan maken.

Sven: Ik moet zeggen dat ik erg benieuwd ben naar het niveau dat de ploeg gaat behalen in Mexico. Ik heb diverse dames geïnterviewd zodat het publiek een kijkje krijgt wie er nu eigenlijk in die U18 spelen. Wat vooral opvalt in die interviews is de overtuiging van de dames zelf dat ze goud gaan halen. Laat het dan ook maar zien zou ik zeggen! We kijken geïnteresseerd mee.

Marko: Ja, ik ga al een hoop uren aan slaap verliezen met de komende Olympische Spelen, dus naar een Nederlands team kijken dat ijshockey speelt in Mexico kan er ook wel bij. Ik heb echt geen flauw idee wat het niveau is en wat te verwachten, we gaan het zien. Ik wel, in ieder geval.

 

Previous Colorado blijft winnen, Tampa Bay verslaat Chicago
Next AHL update deze week met het spotlight op de Rockford Icehogs