4-on-4: All Star game, Edmonton Oilers, Bene League en WK Dames U18


BeNe League Face-Off
De BeNe League loopt bijna ten einde. Welke teams halen de Final Four om de landstitel?

 

Jacco: Den Haag, Heerenveen, Nijmegen en Geleen. Die teams zijn bijna niet meer in te halen. En dan denk ik dat het voor plek een en twee tussen Den Haag en Heerenveen zal gaan.

Sven: Makkie! Den Haag, Heerenveen, Nijmegen en Geleen. De strijd tussen de nummer één en twee zal gaan tussen Heerenveen en Den Haag. Dat kan alle kanten op. Ik vind Den Haag persoonlijk iets sterker maar die zijn de laatste weken ook weer erg slordig. Misschien gemakzucht?

Marko: Den Haag en Heerenveen zijn zo goed als zeker en plek drie lijkt, na de zege in Geleen van vorig weekend, naar Nijmegen te gaan. En Geleen heeft dan weer een aardig gat op Eindhoven en Amsterdam. Dus logischerwijs zullen Den Haag, Heerenveen, Nijmegen en Geleen in die volgorde de nummers één tot en met vier worden.

Ed: Daar hoeven we niet zo moeilijk over te doen. Den Haag, Heerenveen, Nijmegen en Geleen. Die vier gaan het onderling uitmaken. Den Haag heeft het de laatste weken ietsjes moeilijker als het gaat om zeges boeken. Heerenveen is niet meer onaantastbaar. Petje af voor Nijmegen; die had ik op voorhand van dit seizoen totaal niet zo hoog aangeslagen, maar daar valt alles in elkaar op het juiste moment. En Geleen heeft (nog steeds) een te grote voorsprong op Eindhoven. Kemphanen kan daar nog wel bijkomen, maar die zitten in zo’n klote streak, daar stap je niet zomaar even uit.

Previous Colorado blijft winnen, Tampa Bay verslaat Chicago
Next AHL update deze week met het spotlight op de Rockford Icehogs