4-on-4: All Star game, Edmonton Oilers, Bene League en WK Dames U18



Wat is de toegevoegde waarde van een NHL All Star Game?

Marko: Tegenwoordig vind ik het niet zo leuk meer. Ik ben meer van East tegen West en dan gewoon de beste spelers oproepen. Ik snap de commerciële waarde van het huidige concept, maar van mij hoeft het niet.

Ed: Als volwassen vent zou je het natuurlijk heel simpel kunnen bestempelen als één grote poppenkast. Aan de andere kant is het hele gebeuren ook wel iets typisch Amerikaans. Veel show element erin, veel entertainment, het is voor het vermaak van het hele gezin. In mijn ogen beetje te ver doorgeslagen door commercieel gewin. Maar kinderen kunnen hun favorieten even ontspannen op het ijs zien.

Jacco: Ik vind het wel leuk. Het is een ontspannen dingetje tussen al het geweld door. Het is voor de NHL natuurlijk ook commercieel aantrekkelijk. Normaal ben ik daar niet zo van, maar dit vind ik wel leuk.

Sven: Deze poppenkast hoeft van mij helemaal niet. Voegt ook helemaal niets toe op deze manier. Speel het zoals vroeger met East tegen West met je beste spelers en dan is het wel de moeite waard. Nu gaat het alleen nog om de commercie. Typisch Amerikaans.

Previous Colorado blijft winnen, Tampa Bay verslaat Chicago
Next AHL update deze week met het spotlight op de Rockford Icehogs