UPDATE: Antti Niemi van Florida Panthers naar Montreal Canadiens


UPDATE: Nadat wij eerder berichtten dat Antti Niemi moest vertrekken bij Florida Panthers, meldt Montreal Canadiens op haar beurt dat het de Finse goalie per direct heeft ingelijfd.

Drie weken nadat Florida Panthers Antti Niemi overnam van Pittsburgh Penguins, meldde TSN dat hij alweer ‘on waivers’ is gezet. De Panthers hadden de Finse goalie, die in twee wedstrijden een gemiddelde save percentage van .872  en een 5.08 goal against gemiddelde had, niet meer nodig. Zeker nu de Panthers’ eerste goalie Roberto Luongo weer fit is.

Tweemaal on waivers
De 34-jarige Niemi speelde dit seizoen ook drie wedstrijden voor de Penguins en had daarin een save percentage van .797 en een 7.49 goal gemiddelde. waarna hij in Pittsburgh on waivers werd gezet. De verwachting is dat hij vertrekt naar zijn thuisbasis Finland of de KHL om zo nog een plaats te kunnen veroveren in het Finse team voor de Olympische spelen.

Foto via www.sun-sentinel.com

Previous Carolina Hurricanes en Calgary Flames boeken uitstekende zeges
Next 4-on-4: Oranje, NHL in Zweden, Gunco Panda's en Guus van Nes