Van de Wijgert hoofdsponsor Nederland U18 dames!


Nederland U18 Dames, van de Wijgerts Face-Off
Foto: Thijs de Witte

FANTASTISCH! De meiden van Nederland U18 hebben een hoofdsponsor gevonden in Van de Wijgert. Een zeer belangrijke stap als het gaat om de kosten zo veel mogelijk te drukken voor de speelsters. Met het vastleggen van het Tilburgse familiebedrijf is een -niet nader te noemen- bedrag gemoeid, dat de kosten flink naar beneden brengt.

CONTACTEN

,,Wij zijn dolblij met deze hoofdsponsor!” jubelt Jenny Goessens, teammanager van Nederland U18. ,,We zijn inmiddels een tijdje op zoek naar een hoofdsponsor, en dan is het fantastisch dat het lukt. We raakten op een gegeven moment in gesprek, en dat werd steeds serieuzer. Uiteindelijk heeft dat geleid tot het ondertekenen van het contract gisteren.” aldus Goessens, die zich al jaren met hart en ziel inzet voor het team.

VAN DE WIJGERT

Jolanda van de Wijgert legt uit waarom zij in het avontuur met U18 stapt. ,,Kaitlyn is mijn nichtje, en we zijn gewoon supertrots op haar inzet en doorzettingsvermogen. Ze doet alles voor het ijshockey en daarnaast ook haar school. Dat mag beloond worden.”

,,Wat voor ons ontzettend belangrijk is dat het geld ook écht voor dit team is en daar ook blijft. Wij zijn trots op alle meiden van de U18!” sluit Jolanda af.

Van de Wijgert uit Tilburg is meer 25 jaar expert op het gebied van het leveren van pallets, kisten en kratten. Daarnaast zorgen zij voor een goede recycling van al uw hout, papier, bba en folie. Van de Wijgert is ook innovatief, en draagt bij aan een goed en schoon milieu voor nu en de toekomst.

Previous Beste start ooit voor LA Kings, Arizona verliest voor elfde keer op een rij
Next NHL Power Rankings: Devils, Isles en Knights razen omhoog