Steun de U18 meiden; koop de enige echte ijshockey kalender 2018!


Face-Off is in actie voor de U18 dames die naar het WK in Mexico gaan. Als er niets gebeurt moeten deze meiden allemaal €900,- eigen geld inleggen. We zijn een crowdfunding gestart, waar inmiddels ruim €1400,- op gedoneerd is. De crowdfunding vind je via deze link.

BESTEL DE KALENDER NU

Je kunt de Face-Off ijshockeykalender voor 2018 nu bestellen. DAT DOE JE HIER. De kosten zijn €10,00 en de verzendkosten nemen wij voor eigen rekening. We komen zo snel als mogelijk met een preview, zodat jullie houvast hebben. Maar ook de U18 dames zullen niet ontbreken op de kalender!

DE KALENDER

Face-Off lanceert de enige echte ijshockeykalender van Nederland. Zo hebben Arie Leeuwesteyn, Thijs de Witte, Lex Eckhardt, Roel Louwers en Ruben van Adrichem hun medewerking toegezegd met foto’s en daar zullen snel meer fotografen bijkomen. De kalender wordt geproduceerd door Ronda & Bierman Print Management.

Inmiddels zijn er 50 kalenders via de pre orders besteld, en kunnen wij de productie bijna in gang gaan zetten. Wij doen dat met onze eigen centjes, maar wij geloven oprecht in de kracht van onze fans, dat we dit samen voor de U18 meiden gaan doen. Als alle kalenders verkocht worden, dan zijn we verzekerd van een substantieel bedrag voor onze jonge leeuwinnen!

ONZE BOODSCHAP

Wij staan voor SAMEN. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samenwerken met clubs, supporters, onze fans en mensen die hart hebben voor de sport. De tijd voor individueel denken is voorbij. SAMEN kun je meer, zo niet alles, bereiken. Waarom wij voor de U18 meiden opkomen? Dat vertelt Ed Versteeve:

 

 

Previous Vegas Golden Knights debuteert en stunt met zege bij Dallas Stars
Next Spectaculaire zege HYC bij Heerenveen, vuurwerk bij Tigers en AHOUD