4-on-4: Luik Bulldogs, Vegas, Nederland U18 Dames, NHL in China


Vegas 4on4 FAce Off

Vegas Golden Knights is één van de opvallendste teams in de voorbereiding tot zover in de NHL; zeker de klinkende 9-4 zege op Vancouver was verrassend. Gaan we direct een sensatie krijgen in hun eerste seizoen?

Reginald: Het is pre-season hé. Ploegen draaien niet op volle sterkte, er worden nieuwe lijnen getest, nieuwe tactische lijnen uitgezet. Dit is prep, goed voor de sfeer in de groep en niet te veel naar de results an sich kijken.

Richard:  Welnee, daar geloof ik niks van. Vegas presenteert zich echter wel in de stijl van de stad: wild, gek en totaal onbevangen. In de NHL zullen ze heus wel voor een paar verrassingen zorgen, maar tegen een pak rammel gaan ze ook nog wel aan lopen.

Sven: Pre-Season zegt mij weinig. Een hoop goede spelers geven nog niet thuis of zijn er niet eens bij. Veel teams zijn nog zoekende naar de juiste vorm en zijn bezig met bepaalde automatismen in te brengen. De overwinningen van Vegas zijn zonder twijfel keurig te noemen maar laten we maar de eerste paar weken van het regular season afwachten om te kijken hoe ver ze echt zijn.

Rik: Voor mij zegt dit niet nog zo veel. Ik vind het mooi dat het debuut zo doelpuntrijk en winnend is verlopen voor deze nieuwe franchise. Ik blijf bij het feit dat er nog veel werk verricht moet worden, voordat er een echt playoff rijp team zal staan. Geen sensatie dus.

Previous NHL Preview: Pittsburgh Penguins
Next BREAK! SPRONG NAAR WILKES-BARRE/SCRANTON IN AHL