4-on-4: Luik Bulldogs, Vegas, Nederland U18 Dames, NHL in China


LuikBulldogsPreviewBanner

Het bestuur van Luik Bulldogs zette deze week vier spelers op straat. Het gerucht gaat dat zij meer speeltijd eisten van de trainer. Wat vinden jullie van dit bestuurlijk besluit?

Richard: Zoals in meer sporten eisen spelers wel vaker iets ten opzichte van een trainer. En vaak zwicht het bestuur dan. In dit geval niet, want zij hielden de rug recht. De spelers zullen wel op hun neus hebben gekeken, maar dat is dan jammer. Over de andere kant…nu maar eens zien hoe dit uit gaat pakken in Luik.

Sven: ‘The badge on the front is bigger then the name on the back’. Geen enkele speler heeft iets te eisen. Goed om te zien dat het bestuur niet voor bepaalde eisen van spelers zwicht. Dan zou het einde zoek zijn.

Rik: Niemand is groter dan de club! En zoals ik begrepen heb zijn de betreffende spelers naar bestuur gestapt, met de mededeling: ‘de trainer/coach er uit of wij er uit.’ Het bestuur besloot spelers er uit. Moedig!!!

Reginald: We kennen de details absoluut niet, dus kunnen we moeilijk een oordeel vellen. Anderzijds zijn “eisen” van spelers uit den boze; stel je voor dat twintig spelers in je team met “eisen” komen. Onbegonnen werk. We weten dat Paul Vincent een duidelijke visie heeft en de spelers in kwestie zijn niet onbevlekt hoor.

Previous NHL Preview: Pittsburgh Penguins
Next BREAK! SPRONG NAAR WILKES-BARRE/SCRANTON IN AHL