Hattrick Marchand en Panarin, Minnesota blijft ongeslagen na coaching change


Dag 53 van de NHL had vijf wedstrijden waarbij Minnesota Wild nog steeds niet verloren heeft na de coaching change. Bruins ‘Bad Boy’ Brad Marchand een natural hattrick scoort en Anze Kopitar een franchise record van de Kings pakt door assist nummer 758 te maken.

LEES OOK: Sprong goal en assist bij winst Detroit. Tampa afgedroogd door Dallas

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks 4-1

Het is de derde overwinning na de coaching change naar John Hynes. Twee goals van Marco Rossie en drie punten voor Mats Zuccarello (1G, 2A).

tekst gaat verder onder de YouTube video

New York Rangers – San Jose Sharks 6-5

Een hattrick voor Artemi Panarin voor de Rangers. Het werd nog spannend in de laatste vijf minuten toen de Sharks terugkwamen van 6-3 naar 6-5 maar New York goalie Jonathan Quick kon de winst over de streep trekken.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Boston Bruins – Columbus Blue Jackets 3-1

In de tweede periode was het Boone Jenner die de Blue Jackets op voorsprong zette maar uiteindelijk was het in periode drie Brad Marchand die het verschil kon maken met een onvervalste natural hattrick.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Buffalo Sabres – Nashville Predators 1-2

Predators goalie Juuse Saros maakte 34 saves en zorgde mede daardoor dat de Sabres niet dichterbij konden komen. Tien minuten voor tijd maakte Victor Olofsson de aansluitingstreffer. Maar dichterbij kwamen de Sabres niet.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche 4-1

Alleen in de eerste periode kon Colorado L.A. tegenstand bieden. Vier unanswered goals later waarvan twee door Quinton Byfield konden de Kings hun veertiende overwining bijschrijven.

Previous Geleen naar finale, Heerenveen dwingt duel 3 af met HYC
Next Dames Tigers verliezen twee keer van ESC Planegg-Würmtal