Vegas verslaat ook in game twee Dallas na overtime


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag 33 van de NHL play-offs bracht ons een wedstrijd in de Conference Finale West tussen Vegas Golden Knights en Dallas Stars. Wederom kwam het op overtime aan en wederom was het snel beslist.

LEES OOK: Florida wint ook tweede wedstrijd van Carolina na overtime

Vegas Golden Knights – Dallas Stars 3-2 OT (stand in de series 2-0 VGK)

Dallas pakte al snel de 1-0. Miro Heiskanen passeerde vanf afstand met wat geluk Vegas goalie Aiden Hill. De puck stuiterde over Hill heen nadat de puck onderweg werd aangeraakt. Een 5-on-3 powerplay bracht de ploegen weer in evenwicht. Mark Stone profiteerde van een puck die van een schaats ineens voor zijn stick kwam. Halverwege de wedstrijd profiteerde Dallas van een man meer op het ijs. Jason Robertson kon een reboudn van dichtbij binnen tikken. In de derde periode lukte het pas laat voor de thuisploeg Vegas het overwicht uit te drukken in een goal. Twee minuten voor tijd profiteerde Jonathan Marchessault van slecht uitverdedigen door Dallas via de boarding. De puck ging het vak niet uit maar kwam in puckbezit voor de Golden Knights. De overtime duurde maar een minuut en twaalf seconden. Een schot van Shea Theodore kwam via de legguard van Dallas goalie Jake Oettinger voor de stick van Chandler Stephensons en die kon de puck zo in het lege doel schuiven.

Previous Florida wint ook tweede wedstrijd van Carolina na overtime
Next U.S.A. en Zwitserland ongeslagen, Slovenië gedegradeerd