Hurricanes en Capitals winnen in overtime


Dag 110 van de NHL bracht ons drie wedstrijden waarbij de Hurricanes van een 4-1 achterstand terug komen en de wedstrijd in overtime winnen. Washington verspeelde ook een voorsprong maar die konden hem in overtime weer recht trekken.

LEES OOK: België verslaat Nieuw Zeeland en blijft op medaillekoers

Carolina Hurricanes – Los Angeles Kings 5-4 OT

Na veertig minuten was de stand 1-4 in het voordeel van de Kings. Vier unanswered goals waarvan de game winner door Sebastian Aho op de powerplay zorgde ervoor dat Carolina alweer de zesde overwinning op een rij pakte.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Columbus Blue Jackets – Washington Capitals 3-4 OT

Een late goal in de derde periode van Johnny Gaudreau zorgde ervoor dat de Blue Jackets in ieder geval een puntje wisten te pakken. Want in overtime was het Evgeny Kuznetsov die de Capitals de winst bezorgde.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Montreal Canadiens – Ottawa Senators 4-5

Twee keer kwam Montreal terug van een achterstand maar de game winning goal 78 seconden voor tijd door Ottawa captain Brady Tkachuk zorgde voor de vierde overwinning op een rij.

Previous België verslaat Nieuw Zeeland en blijft op medaillekoers
Next Debutant België verslaat Bulgarije en wint zilver