Sprong wint met Seattle en zijn koploper in de Pacific

Dag 104 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waarbij Daniel Sprong in de ruime overwinning van Seattle geen inbreng had qua assists of goals. Seattle is nu wel de leider in de Pacific Divison

Dallas Stars – Carolina Hurricanes 2-3 OT

Carolina Hurricanes Sebastian Aho scoorde goal nummer tweehonderd in de NHL. Martin Necas scoorde de game winning goal in overtime voor de Hurricanes.

Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets 2-3 OT

Columbus Blue Jackets goalie Joonas Korpisalo stopte 34 pucks van de Edmonton Oilers. Kent Johnson scoorde de overtime winner voor Columbus. Connor McDavid van de Edmonton Oilers heeft punten gepakt in 28 van de laatste 29 wedstrijden. Hij gaf in deze wedstrijd een assist op de 2-1 van Zach Hyman.

Ottawa Senators – New York Islanders 2-1

De zesde nederlaag op een rij voor de New York Islanders. Ottawa Senators rookie Ridley Greig had een assist in zijn eerste NHL-wedstrijd.

Seattle Kraken – Vancouver Canucks 6-1

Jared McCann is de eerste speler van de Seattle Kraken die vijftig goals scoort. Daniel Sprong had twaalf minuten ijstijd, kwam tot een schot op doel en had een blocked shot.

Toronto Maple Leafs – New York Rangers 3-2 OT

Pas laat in de derde periode namelijk minuut 56 zorgde Timothy Liljegren voor de gelijkmaker van Toronto. Mitchell Marner had maar negentien seconden nodig in overtime om de game winning goal te maken.