Arizona verslaat Toronto, vijf punten voor Dallas Joe Pavelski


Face-Off IJshockey NHL

Dag 90 van de NHL bracht ons vier drie wedstrijden waaronder Arizona dat Toronto verslaat, Boston dat pas een keer verloren heeft in 2022 en Dallas wat Seattle zonder punten naar huis stuurt. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

Lees ook: Terugkeer Malkin zorgt mede voor winst Pittsburgh in Anaheim

Boston Bruins – Montreal Canadiens 5-1

Voor de derde wedstrijd op een rij multi goals game voor Brad Marchand. Hij scoorde een hattrick. De eerste twee vielen binnen dertien seconden en kostte Montreal goalie Jake Allen zijn plek onder de lat. Inmiddels is het voor de Canadiens de dertiende nederlaag in vijftien wedstrijden.

Dallas Stars – Seattle Kraken 5-2

De zevende nederlaag op een rij voor Seattle. Vijf punten voor Joe Pavelski met twee goals en drie assists. De eerste lijn van de Stars was goed voor tien punten.

Edmonton Oilers – Minnesota Wild

Arizona Coyotes – Toronto Maple Leafs 2-1

De wedstrijd hiervoor van Toronto tegen Vegas wonnen ze met maar achttien schoten. Nu gebeurde het omgekeerde. Maar achttien schoten voor Arizona en ze wonnen terwijl Toronto er 46 losliet op Coyotes goalie Karel Vejmelka. Hij stopte er 45. De twee goals voor Arizona werden gescoord door Ryan Dzingel.

Previous Terugkeer Malkin zorgt mede voor winst Pittsburgh in Anaheim
Next Nederlaag Carolina tegen Columbus, Florida nu koploper