Sprong verliest met Capitals van Bruins, Rangers verliest in L.A.


Face-Off IJshockey NHL

Dag 88 van de NHL bracht ons zeven drie wedstrijden waaronder Daniel Sprong die met zijn Washington flink klop kreeg van de Bruins. New York Rangers wat bij winst de koppositie kon pakken maar verloor van de Kings en Colorado wat drie unanswerd goals nodig had om Seattle te verslaan. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: St. Louis doet Houdini ontsnapping tegen Dallas

Montreal Canadiens – Columbus Blue Jackets

New Jersey Devils – Tampa Bay Lightning

Washington Capitals – Boston Bruins 3-7

Inmiddels de vierde nederlaag op een rij voor de Capitals. Daniel Sprong was afgezakt naar de derde lijn en kreeg elf minuten ijstijd en had maar een schot op doel. Voor Boston scoorde Matt Grzelcyk vijf punten (1G, 4A). Na een 0-2 achterstand scoorde Boston zes goals op een rij.

Winnipeg Jets – Minnesota Wild

Colorado Avalanche – Seattle Kraken 4-3

Philipp Grubauer maakte 31 saves voor Seattle maar het bleek onvoldoende na een 3-2 tussenstand na veertig minuten. In de laatste periode scoorde Devon Toews en Nazem Kadri en pakte zo  hun twaalfde thuisoverwinning op een rij.

Edmonton Oilers – Ottawa Senators

Los Angeles Kings – New York Rangers 3-1

De vierde overwinning in vijf wedstrijden voor de L.A. Kings. Trevor Moore had twee assists voor L.A. en Cal Petersen maakte 22 saves.

Steeds meer spelers raken besmet met Covid. Daardoor worden steeds meer wedstrijden geannulleerd. Zal het seizoen nog op een normale manier ten einde komen?

Previous St. Louis doet Houdini ontsnapping tegen Dallas
Next Terugkeer Malkin zorgt mede voor winst Pittsburgh in Anaheim