St. Louis doet Houdini ontsnapping tegen Dallas


Face-Off IJshockey NHL

Dag 87 van de NHL bracht ons twee wedstrijden waaronder St. Louis tegen Dallas waarbij het één minuut voor tijd nog 0-1 staat voor Dallas. Anaheim had shootouts nodig tegen Detroit. Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Trappers verliezen in overtime van Hannover Indians

St. Louis Blues – Dallas Stars 2-1

Na 59 minuten stond het nog steeds 0-1. Door een goal in de tweede periode van Jason Robertson voor Dallas. 31 seconden later en twee powerplay goals was de buit binnen voor St. Louis. Ryan O’Reilly en Jordan Kyrou waren trefzeker met een man meer situatie.

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings 4-3 SO

Anaheim goalie Lukas Dostal maakte zijn debuut in de goal van de Ducks. Hij maakte 33 saves. En wist de shootout van Red Wing Lucas Raymond te stoppen. Trevor Zegras heeft een goal en assist voor Anaheim en Red Wing aanvoerder Dylan Larkin ging het ijs af met een blessure.

Previous Trappers verliezen in overtime van Hannover Indians
Next Sprong verliest met Capitals van Bruins, Rangers verliest in L.A.