Sprong scoort voor Washington, Hurricanes verslaan Flames


Face-Off IJshockey NHL

Dag 85 van de NHL bracht ons twee wedstrijden waaronder Daniel Sprong die na zijn Covid perikelen de 0-1 scoorde voor Washington op bezoek bij St. Louis en Carolina wat Calgary hun derde nederlaag op een rij doet toekomen. En je kan nog stemmen op de all-star wie de captains moeten worden worden van de vier divisies.

Hieronder de headlines met de extra lange samenvattingen.

LEES OOK: Nashville in winning flow, eerste lijn Colorado 12 punten

Carolina Hurricanes – Calgary Flames 6-3

De derde nederlaag op een rij voor de Flames. Terwijl de Hurricanes hun vijfde overwinning op een rij pakte. Canes Andrei Svechnikov scoorde twee goals.

St. Louis Blues – Washington Capitals 5-1

Daniel Sprong begon goed aan de wedstrijd door in de tweede minuut de score te openen met een snap shot. Daarna was het echter gedaan met de pret want maar liefst vijf unanswered goals van de Blues moest Washington incasseren. Daniel Sprong had achttien en een halve minuut ijstijd. Hij kwam tot drie schoten.

Previous Nashville in winning flow, eerste lijn Colorado 12 punten
Next Sprong mist shootout, Dallas stopt win streak Pittsburgh